Fontos információk Térkép

bemutatkozás

Üdvözlünk a Rév kemping weboldalán!

Ha egy csendes, vízparti, kis kempinget (2,5 ha) keresel a nyári szabadság, vagy egy hangulatos balatoni hétvége eltöltéséhez, ne menj tovább! Kempingünk Budapesttől egy órányi autóútra, a Balaton déli partján, Szántódon található.

Területünkről csodás rálátás nyílik a Tihanyi-félszigetre. Sekély vizű strandunk, a kemping barátságos hangulata, kifejezetten kedvelt a kisgyerekes családok körében. 2021-ben 2 db apartmannal, 12 db komfortos mobilházzal, 5 db bérelhető sátorral, szezonos vendégek által még nem lefoglalt kiadható parcellákkal ( 50 db ), 12 db lakóautó beállóval, 21 db sátorhellyel, valamint egyéb szolgáltatással várjuk a pihenni vágyókat.

Gyermekes családok

Csendes, forgalommentes területünk, sekély strandunk, átlátható partszakaszunk, a gyerekeknek biztosított játékok és életterek, kimondottan családbaráttá teszik kempingünket. Szülőként nyugodtan engedheted a gyermeked játszani, mivel a kicsi mindig a szemed előtt lesz, és a többi „kisvendéggel” közösen mindig talál majd elfoglaltságot. Az elmúlt évben kialakított plázs, a legkisebbeknek is lehetővé teszi a könnyű vízbe jutást, a folyamatos vízben tartózkodást. A vízzel telehordható homokozóban való várépítés, hintázás, vagy a nagyobbak részére igénybe vehető gokartozás, pingpongozás, hosszú időre leköti majd őket– ez időt hagy Neked a pihenésre.

Kerékpárosok

Országunk talán legszebb kerékpáros útvonala a balatoni bringa körút. Évente tízezrek tekerik körbe a tavat, hogy megcsodálják a dunántúli táj, valamint a Balaton páratlan szépségét. Legnagyobb örömünkre a kerékpárút közvetlenül a kempingünk előtt halad el, így részesei lehetünk a túrázók élményének.
Hogy kerékpárosként nagyobb biztonságban érezd magad, ezért kialakítottuk a saját bringa szervízpontunkat. Kisebb javítás szükséges? Fordulj hozzánk bizalommal, kisegítünk szerszámmal! Lapos a kerék? Semmi baj, segítünk azt felfújni! Nem tudod, hogy merre indulj? Ebben az esetben is állunk rendelkezésedre, segítünk kiválasztani a környék legjobb túraútvonalait az igényeidnek megfelelően. Ha pedig nem rendelkezel saját kerékpárral, vagy nem tudod magaddal hozni a nyaralásra, akkor kölcsönözz bátran tőlünk! Jól karbantartott kerékpárjaink a legkisebbektől a felnőtt méretig állnak rendelkezésedre.

Horgászok

Veled együtt mi is örülünk az új balatoni halászati rendeletnek. A nagyüzemi halászat kitiltásával végérvényesen a horgászoké lett Közép-Európa legnagyobb tava. Immár minden adott ahhoz, hogy méretes halakkal teljen meg a szákod. Mivel dolgozóink és szezonos vendégeink közül sokan horgásznak, ezért különös vendégszeretettel látunk minden sporttársat. Legtöbb horgászvendégünkhöz hasonlóan Te is a következőkért fogod szeretni Kempingünket:

  • Főszezonban a parttól 70 méternyire  a kemping 2 db horgászstégje várja a vendégeket.

  • a kemping leghátsó végében, akár 4 horgász fogadására is alkalmas stéget építettünk.

  • Csak erre a célra használt halpucoló asztal és lemosó segíti a fogott halak megtisztítását.

  • a kempingtől 150 méterre lévő komp két db molója kiváló horgászási lehetőséget biztosít.

  • Motorosok

    Nincs szabadabb érzés, mint egy balatoni motoros túra. Legyen az egy tó körüli nyugodt gurulás, vagy naponta változó irányú csillagtúra, a környék lankái motorosként Téged is rabul ejtenek majd. Az elmúlt években számos hazai és külföldi túramotorost láttunk vendégül. Az M7 autópályáról letérve könnyen Te is elérhetsz minket, így a hét bármely napján, akár a napi munkaidő végén is legurulhatsz hozzánk. Ne felejtsd: a szomszédos kompnak köszönhetően a kempingünkből a Balaton északi tájegységét is könnyen elérheted!

    Ne késlekedj, foglalj most szállást nálunk!