Fontos információk

Fontos Információk

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

1. Szálláshely (parcella, mobilház, lakókocsi vagy bérsátor) elfoglalása: Amennyiben a megrendelés szerinti napon bármilyen okból akadályba ütközik érkezése és erről előzetesen értesít minket, az Ön számára foglalt parcellát ill. szálláshelyet még legfeljebb 1 napig tudjuk fenntartani. Az értesítés elmaradása esetén, 1 nap elteltével a kemping jogosult a foglalást értékesíteni. Ezt követő érkezés esetén, csak a még szabadon álló szálláshelyeket tudjuk felajánlani, így előfordulhat, hogy ez nem egyezik meg eredeti foglalásával. A foglalástól eltérő - korábbi vagy későbbi - érkezés esetén előfordulhat, hogy nem tudunk Önnek szálláshelyet biztosítani.

2. Előleg utalása:
   - 2.1. A megrendelt szolgáltatásokat csak az előleg megérkezése után biztosítjuk (hitelkártya, SZÉP Kártya vagy átutalás)
   - 2.2. Kérjük, hogy érkezésekor hozza magával minden foglalási dokumentumát.
   - 2.3. Az általunk megadott előleg összege (általában a teljes díj 50%-a)nem tartalmazza a banki átutalási költséget, ez Önt terheli.
   - 2.4. Kérjük, hogy készpénzt levélben ne küldjön, ezt előlegként nem írhatjuk jóvá.

3. Lemondási feltételek és lemondási díjak: 31 nappal az érkezés előtt díjmentes, 23-30 nappal érkezés előtt a foglaló összegének 50%-a, 15-22 nappal érkezés előtt a foglaló összegének 75 %-a, 14 napon belül való lemondás esetén, vagy ha a lemondás elmarad a foglaló teljes összege a kempinget illeti. Lemondási napnak azt a napot tekintjük, amikor az írásbeli lemondást kézhez kapjuk (e-mail, távirat, levél formájában).

4. Visszautalás: Lemondás esetén a befizetett előleget banki átutalással tudjuk visszafizetni. Az esetlegesen felmerülő lemondási díjjal csökkentett összeget utaljuk vissza. Helyszíni visszafizetés nem lehetséges. A visszautalás banki költsége a megrendelőt terheli.

5. Megrendelés módosítása, egyéb feltételek:
   - 5.1. Érkezés előtt megrendelés módosítása csak a kempinggel való egyeztetés - annak egyetértése - után lehetséges.
   - 5.2. Tartózkodás alatti módosítást nem áll módunkban elfogadni. Rövidítés esetében is, a megrendelt teljes időszak díja fizetendő. Hosszabbításra csak a kempinggel való egyeztetés - annak egyetértése - után lehetséges.

6. További fontos tudnivalók:
   - 6.1. A kemping házirendje fontos szabályokat tartalmaz, amelyeknek a betartása Önnek is kötelező. Megtalálhatóa web-oldalon. Érkezéskor átadjuk Önnek, kérjük, szíveskedjen azt átolvasni.
   - 6.2.Felhívjuk figyelmét, hogy a kempingünk kapuja 23.00-tól 07.00 óráig - a kemping nyugalmának biztosítása érdekében - zárva van. Az éjszakai zárás, a teljes nyitva tartás alatt érvényes. A jelzett időszakban az érkezés és távozás, valamint a teljes gépjárműforgalom szünetel.
   - 6.3. Kérjük, hozza magával kutyája egészségügyi könyvét, pórázát valamint szájkosarát és olvassa el figyelmesen a kutyatartásra vonatkozó szabályokat.
   - 6.4. A kempingünkben mobilház, illetve lakókocsi igénybevétele esetén kauciót kell fizetni.
   - 6.5. Felhívjuk figyelmét, hogy kempingjeinkben minimum 6 AMPER, maximum 16 AMPER áramcsatlakozást tudunk biztosítani.

7. Fennmaradó szállásdíj összegét, az esetleges többlet költségeket (pl. kutya díja, plusz személyek díja, stb.) valamint az idegenforgalmi adót, érkezéskor a kemping recepcióján kell kiegyenlíteni.

Szeretettel várjuk! Minden tőlünk telhetőt megteszünk majd azért, hogy nyugodt és kellemes nyaralása legyen!

2019.01.01.

A Szántódi Rév Kemping házirendje

1. A kemping területén csak bejelentett vendégek tartózkodhatnak. Látogató vendéget fogadni csak a recepción történő bejelentés és engedélyezést követően 10.00 és 20.00 óra között, látogatójegy vásárlása ellenében lehetséges. Nyaralóvendégeink is a recepción kötelesek bejelentkezni, a személyazonosságuk igazolására szolgáló okmányaikat bemutatni, majd a bejelentkező nyomtatványokat kitölteni. A kemping részéről adott belépő kártya, vagy karszalag, jármű matrica a be- és kilépéskor fel kell mutatni.

2. Mobilház, lakókocsi, bérsátor, parcella foglalás esetén a szállást, vagy területet az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, majd azokat az elutazás napján 10.00 óráig kell kontrollra bemutatni, majd elhagyni. Sátorhely esetén az érkezés 10.00-tól történik, annak elhagyása az elutazás napján 12.00-ig kell, hogy megtörténjen. Amennyiben a vendég ezt nem teljesíti a megjelölt időpontig, úgy a kemping pótdíjat számol fel: 12.00 óráig a napi szállásdíj 50%-át, azon túl a napi szállásdíj 100%-át köteles megfizetni!

3. A recepció pénzkezelési nyitvatartási ideje: 08:00-21:00 Vendégeinknek ebben az időszakban van lehetősége pénzfizetési kötelezettségeinek eleget tenni. A kempingünkben az előre fizetés a szokásos! A helyszínen előre kifizetett szolgáltatás lemondása esetén, visszafizetést nem áll módunkban teljesíteni.

4. A mosogatási, mosási feladatokat, a konyhai felszerelési tárgyak tisztítását és a konyhaműveleteket kizárólag az erre kijelölt helyen - a főzőkonyhában illetve az mögött – végezzék.

5. A kemping területén tüzet rakni, kizárólag az arra kijelölt helyen lehet, a recepció mellett kialakított két tűzrakó helynél! A tüzet a program befejeztével - legkésőbb 23.00-kor - minden esetben el kell oltani! Grillezni a szálláshely mellett lehetséges, kérjük, tartsa be a tűzvédelmi szabályokat, vigyázzon környezetére!

6. A mobilházakban, a bérbe vett lakókocsikban, a bérsátrakban DOHÁNYOZNI TILOS! A kemping más területein kérjük, tartsa be a kulturált dohányzás normáit! A csikkeket ne dobja el, a kihelyezett gyűjtőedényekbe helyezze!

7. Kérjük, felesleges hangoskodással, túlzott zenehallgatással, káromkodással ne zavarja más vendégek nyugalmát! 23.00 – 07.00 óra között kérünk teljes csendet tartani és a járművek forgalmát szüneteltetni. Ebben az időszakban a nagykaput zárva tartjuk.

8. A kemping területén a KRESZ szabályai érvényesek! A kemping egész területére érvényes sebességkorlátozást (20 km/h) kérjük betartani!

9. A mellékhelyiségeket, zuhanyzókat, főzőkonyhát szíveskedjenek kulturáltan, energiatakarékosan használni, tisztán tartani. Kérjük, a kemping területén kihelyezett szemeteszsákokba helyezzék a keletkezett szemetet! Kérjük, közreműködésüket a PED palackok és alumínium sörös dobozok sárga színű kukába történő szelektív gyűjtésében! A főzőkonyhában az étel készítése után megmaradt elhasznált olajat, kérjük, öntse a helyiségben elhelyezett gyűjtőedénybe.

10. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük. A szándékos rongálás, vagy berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után.

11. A játszótéri játékok, sporteszközök egyéni felelősségre vehetők igénybe. A sporteszközöket a recepción adjuk ki. Az elvitt eszközöket használat után vissza kell adni.

12. A gyerekek viselkedéséért szüleik, kísérőik, a pedagógus, csoportvezetők felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani! A közösségi helyiségeket kiskorúak egyedül nem használhatják! Kérjük a szülőket, kísérőket, hogy a gyerekeket mosdani, zuhanyozni, vagy illemhelyet használni, kísérjék el! A 18 éven aluliak a vízi eszközöket csak szülői felügyelet mellett használhatják.

13. Kérjük, a strand területén fokozottan figyeljenek a rendre. Fürdőzés befejezését követően törölközőiket, plédjeiket ne hagyják a strand területén!

14. A strand partszakaszáról május 01-től augusztus 31-ig horgászni - a fürdőzők biztonsága érdekében – éjjel-nappal TILOS! Kérjük, vegye igénybe az erre a célra kialakított horgászstégünket, melynek használati feltételeiről a recepción tájékozódhat.

15. Szigorúan tilos a fákba szöget verni, ágakat levágni.

16. A kemping a vendég vagyontárgyaiban bekövetkezett károkért, az őrizetlenül, szabadon hagyott tárgyak eltűnéséért, nem vállal felelősséget. A vendég köteles a kemping felszerelési és berendezési tárgyait rendeltetés-szerűen használni. Az ezekben okozott kárért, a vendég kártérítési felelősséggel tartozik. Harmadik személy részére okozott kárért, a kemping nem felel. Nem vállal a kemping felelősséget, elemi- és viharkárokért (jégeső, fakidőlés, lehulló ágak) tűz, a terrorista cselekmények okozta károkért.

17. A Balatonban fürdeni, csak saját felelősségre lehet. Kérjük, a vízmélységet vegyék figyelembe! Viharjelzés esetén - saját érdekükben – hagyják el a vízfelületet!

18. A kemping területének fűnyírását, - a vendégek pihenése és nyugalma érdekében - 08:30-12:00 illetve 14.30-16:00 között igyekszünk lebonyolítani.

19. A kemping területén büfé működik (kávé, sör, jégkrém) 07.00-22.00 közötti mindennapos nyitva tartással!

20. A vendég panaszaival a kempingvezetőhöz fordulhat. A kemping vezetője és személyzete, minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani. A kemping házirendjét megszegőktől a kempingvezető megvonhatja a tartózkodási engedélyt és őket a kemping azonnali elhagyására szólíthatja fel. A kemping elhagyását megtagadó vendéggel szemben a kempingvezető hatósági intézkedést vehet igénybe.

Kérjük a fenti szabályok betartását, a nyugalmas nyaralás érdekében!

Kellemes pihenést kívánunk!

Állatok bevitele a kempingbe

Bármilyen állat, csak a recepciónál történt bejelentést követően vihető be a kemping területére, amennyiben ezt a kemping vezetése engedélyezi. Az állat ott tartózkodását fizetési kötelezettség terheli.

Az állatnak rendelkeznie kell a szükséges állatorvosi igazolásokkal, melyeket a vendég köteles érkezéskor a recepción bemutatni.

Kérjük, ügyeljen arra, hogy kedvence ne zavarja a többi vendég pihenését!

Az állat cselekedeteiért, a bejelentő személy tartozik felelősséggel (személyi sérülés, károkozás).

Állatok a közösségi helyiségekbe (fürdő-wc-konyha), strand területére és a Balatonba NEM vihetők be.

Kutyatartás szabályai

Kis-és nagydolgok…

Közös nyugalmunk érdekében…

Más kutyákkal…

Más emberekkel…

A kutya érdekében…

Köszönjük, hogy betartja a szabályokat!

Ne késlekedj, foglalj most szállást nálunk!