Fontos információk Térkép

Fontos Információk

Általános Szerződési Feltételek Rév Kemping

Adatvédelmi tájékoztató - Rév Kemping

A covid-19 vírus elleni védekezés rendelkezései

A koronavírus cseppfertőzés útján, a fertőzött köhögése vagy tüsszentése során terjed, amikor levegőbe kerülnek a vírust tartalmazó nyálcseppek, légúti váladékok.

A koronavírussal történő fertőződés, az esetek kb. 80%-ában enyhe, influenzaszerű tüneteket okoz. A betegség legjellemzőbb tünetei: láz, hidegrázás, száraz köhögés, légszomj. Előfordulhat még torokfájás, izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, és fáradékonyság.

A vendégek és munkatársak védelme érdekében, az alábbi intézkedéseket hozzuk:

  • A kempingbe érkező valamennyi vendégen, (nemzeti hovatartozásra, korra és nemre való tekintet nélkül) – erre a célra készült, speciális orvosi lázmérővel – mérést végzünk, a recepciónál. Amennyiben 38 Celsius fok, vagy annál magasabb értéket mutat az eszköz, nem engedélyezzük az érintett vendég beutazását a kempingbe.
  • Amennyiben a kempingben való tartózkodás alatt, valakinél felmerül a fertőzés gyanúja, kérjük, azonnal forduljon orvoshoz! Ha az orvosnál beigazolódik a gyanú, azonnal el kell hagynia a kemping területét!
  • A fertőzés megelőzésének legfontosabb módja, a gyakori kézmosás. A kemping 6 pontján (fürdők, wc-ék, konyha, recepció) kézmosó adagolókat helyezünk el, melyeket kézmosó fertőtlenítőszerrel töltünk fel.
  • Naponta 3 alkalommal (06.00-08.00, és 13.00-15.00, és 20.00-22.00 között) kórházakban alkalmazott fertőtlenítőszerrel felmosást végzünk, a fürdő-wc, konyha és recepció helyiségekben.
  • Naponta 3 alkalommal, fertőtlenítőszerrel lepermetezzük, a vendégek által használt közös helyiségekben, valamennyi kilincset, csaptelepet, berendezési tárgyat.
  • A recepción történő ügyintézést, a vendégek és a kemping munkatársait elválasztó kordon létesítésével oldjuk meg.

Javasoljuk és kérjük:

  • Minden kedves vendégünk, fokozottan figyeljen a személyi higiéniára!
  • Tartsa be - vendégtársaival és a kemping munkatársaival való kapcsolata során - a minimálisan elvárt, 1,5 méteres távolságot!
  • A recepciónál - egy családból vagy összetartozó társaságból – egyikőjük lássa el a képviseletet, a többiek a közelben várakozzanak!
  • Amennyiben szükségét látja, viseljen maszkot és kesztyűt, de ezt nem tesszük kötelezővé.

Mindenki vigyázzon magára, vigyázzunk egymás egészségére!

Szántód, 2020. május 29.

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

1. Érkezés - a visszaigazolt szállás elfoglalása: Ha valamilyen oknál fogva Ön a megrendelés szerinti kezdő napon nem tud megérkezni, és erről számunkra írásban értesítést küld, úgy az Ön számára foglalt szállást legfeljebb 1 (egy) napig tartjuk foglalásban. Értesítés elmaradása esetén csak a még szabadon álló szálláshelyek közül tudunk felajánlani, és előfordulhat, hogy ez nem egyezik meg az Ön eredeti foglalásával. Ha Ön a jelzettnél korábban érkezik, úgy nem tudjuk garantálni, hogy a visszaigazolt nap előtt szálláshelyet tudunk Önnek biztosítani. Figyelem! Szálláshelyeinket az érkezés napján 15:00 órától lehet elfoglalni. Az apartmanba, mobilházba és bérsátorba háziállatot bevinni tilos.

2. Megrendelés módosítása, egyéb feltételek:
   - 2.1. Érkezés előtt a megrendelés csak a kempinggel történő írásbeli egyeztetés keretében módosítható. Az érkezési, illetve a távozási dátum megváltoztatása is módosításnak minősül.
   - 2.2. A megérkezést követően a szolgáltatás időtartamának rövidítése már nem lehetséges, ilyen esetekben az eredetileg megrendelt teljes időszakot felszámítjuk.

3. Megrendelés módosítása, egyéb feltételek:
   - 3.1. A visszaigazolt szolgáltatásokat kizárólag az előlegfizetésnek a határidőre történő teljesítése esetén bocsátjuk rendelkezésre.
   - 3.2. A megjelölt előlegösszeg nem tartalmazza a banki átutalás költségeit, ha ilyenek felmerülnek, azok Önt terhelik.
   - 3.3. A fennmaradó szállásdíj-különbözetet, és az esetlegesen igénybe venni kívánt többletszolgáltatásokat, valamint az idegenforgalmi adót a kemping recepcióján kell kiegyenlíteni az érkezés napján.
   - 3.4. Az idegenforgalmi adó megfizetése kizárólag készpénzzel történhet.

4. Lemondás (Feltételek, lemondási díjak)
Ha a lemondás 31 nappal az érkezés előtt történik, lemondási díjat nem számítunk fel.
Érkezés előtt 30 napon belül, vagy ha elmarad a lemondás/módosítás, akkor a lemondási díj összege a befizetett előleg összege.
Járványügyi esetek: Amennyiben a foglalás időtartamára járványügyi korlátozás, vagy a vendéget személyesen érintő általános utazási tilalom lép életbe, úgy a tilalom idejére lemondási díjat nem számítunk fel.
Lemondási napnak azt a napot tekintjük, amikor az Ön írásbeli lemondását kézhez kapjuk (e-mail értesítés, vagy levélküldemény)

5. Az előleg visszatérítése:
Lemondás esetén a befizetett előleget banki átutalással térítjük vissza. Az esetlegesen felmerülő lemondási díjjal csökkentett összeget utaljuk vissza.
Visszafizetés a helyszínen (a kempingben) nem teljesíthető. A visszautalás során esetlegesen felmerülő banki költségek Önt terhelik.

6. További fontos tudnivalók:
   - 6.1. Kérjük, hogy érkezésekor hozza magával minden foglalási dokumentumát.
   - 6.2. Apartmanok, mobilházak és bérelhető sátrak esetében kempingünk a megérkezés napjáig előlegként bekérheti a teljes szállásdíjat.
   - 6.3. Apartmanok, mobilházak és bérelhető sátrak esetében érkezéskor kauciót kell letétbe helyezni (szállástípustól függően 10.000.-Ft - 25.000.- Ft között)
   - 6.4. A tájékoztatásokban és a térképen szereplő kempinghely méretek kategóriát jelölnek, a tényleges méretek a kategórián belül eltérhetnek.
   - 6.5. Konkrét kempinghely vagy szálláshely szám rendelése, vagy külön személyes kérés esetén minden tőlünk telhetőt megteszünk a kérés teljesítése érdekében, de azt nem tudjuk 100%-osan garantálni.
   - 6.6. A kemping házirendje fontos szabályokat tartalmaz, ennek betartása Önre, valamint az Önnel érkező személyekre nézve kötelező. Megérkezésekor kérjük, olvassák át ezt a dokumentumot, amelyet a kempingünk honlapján illetve a kemping több pontján kifüggesztve tettünk közzé.
   - 6.7. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a zavartalan kempingezés biztosítása érdekében - a főszezoni időszakban a Rév Camping bejárata/kapuja 23.00-tól 07.00 óráig zárva van. Az éjszakai zárás a teljes nyitva tartás alatt érvényes. A megadott időszakban az érkezés és a távozás szünetel, illetve a gépjárműforgalom tilos. A gyalogos közlekedés ez idő alatt biztosított.
   - 6.8. A változtatás jogát fenntartjuk.

Fontos: A többnyire váratlanul felmerülő lemondás költségei útlemondási (sztornó) biztosítás megkötésével csökkenthetők. Javasoljuk, hogy tájékozódjon biztosítójánál.

Szeretettel várjuk! Minden tőlünk telhetőt megteszünk majd azért, hogy nyugodt és kellemes nyaralása legyen!

2021.05.01.

A Szántódi Rév Kemping házirendje

Tartózkodási vagy látogatási céllal történő bejelentkezés a kempingbe, azt feltételezi, hogy vendégeink a házirend szabályait megismerték, annak tartalmát, magukra nézve KÖTELEZŐNEK elismerik.

1. A kemping területén csak bejelentett vendégek tartózkodhatnak. Látogató vendéget fogadni, csak a recepción történő előzetes bejelentés és annak engedélyezését követően 10.00 és 20.00 óra között, látogatójegy vásárlása ellenében lehetséges. Nyaralóvendégeink is kötelesek a recepción bejelentkezni, a személyazonosságuk igazolására szolgáló okmányaikat bemutatni, majd a bejelentkező nyomtatványokat kitölteni. Kötelesek minden igényelt fizetendő szolgáltatást pontosan megnevezni, azok rögzítésének helyességét ellenőrizni. Az esetleges változásokat azonnal be kell jelenteni a recepción (személy elutazása, igénybe nem vett szolgáltatások, stb.).A kemping részéről adott belépő kártyát, vagy karszalagot, jármű matricát, a be- és kilépéskor fel kell mutatni.

2. Apartman, mobilház, bérsátor igénybe vétele esetén, a szállást az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, majd azokat az elutazás napján 10.00 óráig kell kontrollra bemutatni, majd elhagyni. Kempinghely esetén az érkezés 12.00-tól történik, annak elhagyása az elutazás napján 10.00-ig kell, hogy megtörténjen. Ha a vendég ezt nem teljesíti a megjelölt időpontig, távozása ezen időpontokon túl történik, úgy a kemping tovább tartózkodási pótdíjat számol fel, mely a napi díj 50 -100%-a közötti mértékű lehet.

3. A vendég bejelentkezése: annak megtörténtével, felelősséget vállal, a kempingben igénybe vett valamennyi szolgáltatás után felmerült díjak, távozáskor történő kifizetésére. A recepció pénzkezelési nyitvatartási ideje: 09.00-19.00. Vendégeinknek, ebben az időszakban van lehetősége, fizetési kötelezettségeinek eleget tenni. A kempingünkben az utólagos fizetés a szokásos, de ettől a kemping eltérhet, kérheti az előre fizetést. A recepció, a kifizetett összegről, minden esetben köteles nyugtát, vagy - ha a vendég azt előre jelzi - számlát kiállítani. A helyszínen előre kifizetett szolgáltatás díját - annak későbbi lemondása esetén - nem áll módunkban visszafizetni. Az előre lefoglalt és a kemping részéről írásban visszaigazolt szolgáltatások, érkezés napján történő lemondása vagy a kempingben tartózkodás alatti lemondása, módosítása esetén visszafizetést nem teljesítünk.

4. A bejelentkezés előtt, minden kempingbe érkezőnek joga van, a részére biztosítani kívánt kemping helyet és/vagy szálláshelyet megtekinteni. A kempinghely és/vagy szálláshely kijelölési joga, a kempinget illeti meg. A kijelölt hely és/vagy szálláshely helyett, mást igénybe venni, azt más vendégnek átengedni, azt más vendéggel megosztani nem lehet. Parcellázott terület igénybe vétele esetén, csak a körülhatárolt parcella területe foglalható el, további terület még ideiglenesen sem használható. Autójával, valamennyi vendég, csak a saját parcellája területén parkolhat. A parcellákon csak 1 (egy) db lakóegység felállítása engedélyezett. Minden normál lakóegység – 1 db lakókocsi + 1 db elősátor + 1 db gépkocsi vagy 1 db lakóautó + 1 db elősátor vagy 1 db sátor + 1 db gépkocsi – fölött, valamint tiltott helyen történő parkolás esetén, további díjat számolunk fel.

5. A kempingben tartózkodók kötelessége a természeti környezet védelme. Szigorúan tilos a fákba szöget verni, ágakat levágni, az (elő)sátrak rögzítő köteleit fákhoz, sövényekhez erősíteni. Tilos ételmaradékot, szennyező anyagot a fűre, fákra, bokrokra, sövényekre önteni. Árkot, gödröt ásni, még ideiglenes jelleggel sem megengedett. Hulladék, szemét, csak az erre a célra kijelölt gyűjtőkben, a kemping bejárata mellett található, zöld színű szemeteskonténerekbe helyezhető el. A PED palackokat és alumínium dobozokat a kommunális hulladéktól elkülönítve, a sárga színű konténerekbe, szelektíven gyűjtjük. A főzőkonyhában az étel készítése után megmaradt, elhasznált olajat, kérjük, hogy a helyiségben erre a célra elhelyezett, gyűjtőedénybe önteni. Tilos gépkocsi vagy más jármű elhasznált akkumulátorait a kempingben hagyni. Amennyiben járműjéből olaj- vagy benzinfolyást észlel, kérjük azonnal jelezze a recepción. Tilos autót, lakókocsit, lakóautót és azok felszereléseit a kempingben mosni. A fürdőzők nagy mennyiségű napolaj használata súlyos terhet jelent a Balaton élővilága számára. Kérjük, hogy Ön is törekedjen arra, hogy minél kevesebb napolaj kerüljön a vízbe, ezzel is hozzájárulva a tó vízminőségének javításához. Kérjük vendégeinket, hogy az igénybe vett kemping helyet, szálláshelyet, távozáskor tisztán hagyják el.

6. 23.00 – 07.00 óra között semmi olyan tevékenység nem folytatható a kempingben, mely mások pihenését zavarja. Kérjük, az éjszakai pihenéshez szükséges csendet betartani és a járművek forgalmát szüneteltetni. Ebben az időszakban tilos járművet elindítani vagy használni. A nagykaput zárva tartjuk, csak gyalogos közlekedésre – a hátsó kiskapun chip használatával - nyílik lehetőség. A fenti időszak forgalom tilalmán túlmenően, a nap többi időszakában a kemping területén a KRESZ szabályai érvényesek. A kemping egész területére érvényes sebességkorlátozást (20 km/h), kérjük betartani.

7. A kempingben kiskorú (18 év alatti év alatti) személyek, csak szülői, rokoni vagy pedagógusi felügyelet mellett tartózkodhatnak. A gyerekek viselkedéséért, a szülők vagy kísérőik felelnek. Kérjük, a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani, különösen érvényes ez balatoni fürdőzésre. A gyerekek iránti szülői felelősséget, nem tudjuk átvállalni. A közösségi helyiségeket kiskorúak egyedül nem használhatják. Kérjük a szülőket, hogy gyerekeiket mosdani, zuhanyozni, vagy illemhelyet használni kísérjék el, a berendezések használatát, valamint a tisztaságot felügyeljék. Kérjük, ügyeljenek arra, hogy gyerekeik önfeledt viselkedése, ne menjen mások pihenésének rovására. Gyerekek nélkül érkező vendégeink figyelmét felhívjuk arra, hogy a gyerekeket nem lehet mértéktelenül féken tartani, kérjük, tanúsítsanak megértést és toleranciát a gyerekek viselkedései iránt.

8. A mellékhelyiségeket, zuhanyzókat, főzőkonyhát, szíveskedjenek kulturáltan, energiatakarékosan használni, tisztán tartani. A mosogatási, mosási feladatokat, a konyhai felszerelési tárgyak tisztítását, és a konyhaműveleteket, valamint a haltisztítást kizárólag az erre kijelölt helyen végezzék. A parcellák vízvételi helyét tilos mosogatásra, ételmaradék kiöntésére használni.

9. Tüzet rakni a kemping egész területén, kizárólag, - az erre a célra kialakított - 2 (két) db tűzrakó helynél lehetséges, a recepción történő előzetes engedélykérést követően. A tüzet, - legkésőbb 22.45-kor - minden esetben el kell oltani. Grillberendezést használni a bérelt szálláshely mellett szabad, más vendégek pihenésének zavarása nélkül, legkésőbb 22.45-ig, a tűzrendészeti szabályok szigorú betartása mellett lehetséges. A tűzvédelmi szabályzat a recepción olvasható, ezeket megismerni és betartani kötelező.

Az elektromos berendezések kizárólag a csatlakozás megteremtése céljából használhatóak, azok más jellegű használata, érintése, szerelése vagy javítása életveszélyes és szigorúan tilos. Az apartmanokban, mobilházakban, a bérsátrakban dohányozni tilos! Kérjük, hogy a kemping más területein is, tartsa be a kulturált dohányzás normáit: a csikkeket ne dobja el, azokat hamutartóba, vagy a kihelyezett gyűjtőedényekbe tegye.

10. Vagyonvédelem: A kemping épületeit és felszerelési tárgyait mindenkinek rendeltetésszerűen kell használnia. A berendezési és felszerelési tárgyakba bárminemű önhatalmú műszaki beavatkozás tilos, tilos azok elrendezését megváltoztatni, azokat az egyik helyiségből a másikba átvinni. Az épületek, helyiségek, berendezési és felszerelési tárgyak, csak az ezekre kijelölt nyitvatartási időn belül használhatók, ilyen helyekre más időben belépni tilos. Vendégnek a kemping üzemeltetési helyiségeiben és/vagy munkaterületen, tartózkodni tilos. A kemping, a vendég vagyontárgyaiban bekövetkezett károkért, az őrizetlenül, szabadon hagyott tárgyak eltűnéséért, nem vállal felelősséget. Az ezekben okozott kárért, a vendég kártérítési felelősséggel tartozik. Harmadik személy részére okozott kárért, a kemping nem felel. A kemping nem vállal anyagi felelősséget, elemi- és viharkárokért (jégeső, fakidőlés, lehulló ágak).

11. Strand, fürdőzés: a recepción és a strandi táblára kihelyezett fürdőhelyi rendtartás van érvényben. A Balatonban fürdeni, csak saját felelősségre lehet. Viharjelzés esetén hagyják el a vízfelületet. Sötétedés után kerülje a fürdőzést, a vízben való hangoskodást. A strand területén, horgászni tilos. Kérjük, a strand területén fokozottan figyeljenek a rendre: fürdőzés befejezését követően, törölközőiket, plédjeiket ne hagyják a strand területén.

12. Állatok bevitele a kempingbe: Háziállat előzetes bejelentés mellett és fizetési kötelezettség ellenében vihető a kempingbe. Kutyák csak pórázon tarthatók a kempingben. Az állatoknak rendelkezniük kell a szükséges állatorvosi igazolásokkal, melyeket kérésre a vendég köteles bemutatni. Kérjük, ügyeljen arra, hogy kedvence ne zavarja vendégtársai pihenését. Az állatért, a bejelentő személy felel (egészségügyi állapot, károkozás). Állatok a közösségi helységekbe, strandra és a vízbe nem vihetők be. A háziállat tulajdonosa köteles gondoskodni, a keletkező állati ürülék azonnali összegyűjtéséről, hulladékgyűjtőbe helyezéséről.

13. Horgászat: A strand partszakaszáról horgászni - a fürdőzők biztonsága érdekében – éjjel-nappal tilos. Kérjük, vegye igénybe, az erre a célra kialakított horgászstégünket, melynek használati feltételeiről a recepción tájékozódhat.

14. Adatvédelem: A kempingbe be- és kilépő, valamint ott tartózkodó személyekről, vagyonbiztonsági okokból, a kemping képi és mozgóképi felvételeket készít, megfigyelő- és rögzítő kamerarendszert üzemeltet. A vendégek ezt a bejelentkezéssel egyidejűleg tudomásul veszik. A felvételeket a jogszabályokban meghatározott ideig tároljuk.

15. Egyéb: Sportjátékok csak az arra kiépített területen, a megszabott időtartam alatt folytathatók. A játszótéri játékok, sporteszközök egyéni felelősségre vehetők igénybe.

Kérjük, ne folytassanak másokat zavaró tevékenységet. (Látvány, megjelenés, zaj.) Tilos a kempingbe olyan tárgyakat vagy élőlényeket behozni, amely mások testi épségét veszélyeztethetik, mások nyaralását vagy közízlését zavarhatják. Tilos olyan zászlók, jelvények vagy más tárgyak elhelyezése, amely egyes nemzetek, vagy személyek megsértését eredményezhetik.

Kérjük vendégeinket, hogy az észlelt hiányosságokat, hibákat az észleléskor azonnal jelentsék be a recepción. Ennek zárva tartása esetén, a portás, vagy az éjjeliőr értesítése szükséges.

Bárminemű fertőző megbetegedést, vagy annak gyanúját, a recepción be kell jelenteni.
Kérjük, hogy a talált tárgyakat, a recepción adják le.

16. A vendég panaszaival a kempingvezetőhöz fordulhat. A kemping vezetője és személyzete, minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani. A kemping házirendjét megszegőktől, a kempingvezető megvonhatja a tartózkodási engedélyt és őket a kemping azonnali elhagyására szólíthatja fel. A kemping elhagyását megtagadó vendéggel szemben, a kempingvezető hatósági intézkedést vehet igénybe.

Kérjük a fenti szabályok betartását, a nyugalmas nyaralás érdekében!

Kellemes pihenést kívánunk!

Állatok bevitele a kempingbe

Bármilyen állat, csak a recepciónál történt bejelentést követően vihető be a kemping területére, amennyiben ezt a kemping vezetése engedélyezi. Az állat ott tartózkodását fizetési kötelezettség terheli.

Az állatnak rendelkeznie kell a szükséges állatorvosi igazolásokkal, melyeket a vendég köteles érkezéskor a recepción bemutatni.

Kérjük, ügyeljen arra, hogy kedvence ne zavarja a többi vendég pihenését!

Az állat cselekedeteiért, a bejelentő személy tartozik felelősséggel (személyi sérülés, károkozás).

Állatok a közösségi helyiségekbe (fürdő-wc-konyha), strand területére és a Balatonba NEM vihetők be.

Kutyatartás szabályai

Kis-és nagydolgok…

Közös nyugalmunk érdekében…

Más kutyákkal…

Más emberekkel…

A kutya érdekében…

Köszönjük, hogy betartja a szabályokat!

Ne késlekedj, foglalj most szállást nálunk!