Fontos információk

Fontos Információk

Általános Szerződési Feltételek Rév Kemping

Adatvédelmi tájékoztató - Rév Kemping

A covid-19 vírus elleni védekezés rendelkezései

A koronavírus cseppfertőzés útján, a fertőzött köhögése vagy tüsszentése során terjed, amikor levegőbe kerülnek a vírust tartalmazó nyálcseppek, légúti váladékok.

A koronavírussal történő fertőződés, az esetek kb. 80%-ában enyhe, influenzaszerű tüneteket okoz. A betegség legjellemzőbb tünetei: láz, hidegrázás, száraz köhögés, légszomj. Előfordulhat még torokfájás, izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, és fáradékonyság.

A vendégek és munkatársak védelme érdekében, az alábbi intézkedéseket hozzuk:

  • A kempingbe érkező valamennyi vendégen, (nemzeti hovatartozásra, korra és nemre való tekintet nélkül) – erre a célra készült, speciális orvosi lázmérővel – mérést végzünk, a recepciónál. Amennyiben 38 Celsius fok, vagy annál magasabb értéket mutat az eszköz, nem engedélyezzük az érintett vendég beutazását a kempingbe.
  • Amennyiben a kempingben való tartózkodás alatt, valakinél felmerül a fertőzés gyanúja, kérjük, azonnal forduljon orvoshoz! Ha az orvosnál beigazolódik a gyanú, azonnal el kell hagynia a kemping területét!
  • A fertőzés megelőzésének legfontosabb módja, a gyakori kézmosás. A kemping 6 pontján (fürdők, wc-ék, konyha, recepció) kézmosó adagolókat helyezünk el, melyeket kézmosó fertőtlenítőszerrel töltünk fel.
  • Naponta 3 alkalommal (06.00-08.00, és 13.00-15.00, és 20.00-22.00 között) kórházakban alkalmazott fertőtlenítőszerrel felmosást végzünk, a fürdő-wc, konyha és recepció helyiségekben.
  • Naponta 3 alkalommal, fertőtlenítőszerrel lepermetezzük, a vendégek által használt közös helyiségekben, valamennyi kilincset, csaptelepet, berendezési tárgyat.
  • A recepción történő ügyintézést, a vendégek és a kemping munkatársait elválasztó kordon létesítésével oldjuk meg.

Javasoljuk és kérjük:

  • Minden kedves vendégünk, fokozottan figyeljen a személyi higiéniára!
  • Tartsa be - vendégtársaival és a kemping munkatársaival való kapcsolata során - a minimálisan elvárt, 1,5 méteres távolságot!
  • A recepciónál - egy családból vagy összetartozó társaságból – egyikőjük lássa el a képviseletet, a többiek a közelben várakozzanak!
  • Amennyiben szükségét látja, viseljen maszkot és kesztyűt, de ezt nem tesszük kötelezővé.

Mindenki vigyázzon magára, vigyázzunk egymás egészségére!

Szántód, 2020. május 29.

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

1. Szálláshely (parcella, mobilház, apartman, lakókocsi vagy bérsátor) elfoglalása: Amennyiben a megrendelés szerinti napon bármilyen okból akadályba ütközik érkezése és erről előzetesen értesít minket, az Ön számára foglalt parcellát ill. szálláshelyet még legfeljebb 1 napig tudjuk fenntartani. Az értesítés elmaradása esetén, 1 nap elteltével a kemping jogosult a foglalást értékesíteni. Ezt követő érkezés esetén, csak a még szabadon álló szálláshelyeket tudjuk felajánlani, így előfordulhat, hogy ez nem egyezik meg eredeti foglalásával. A foglalástól eltérő - korábbi vagy későbbi - érkezés esetén előfordulhat, hogy nem tudunk Önnek szálláshelyet biztosítani.

2. Foglaló utalása:
   - 2.1. A megrendelt szolgáltatásokat csak a foglaló megérkezése után biztosítjuk (hitelkártya, SZÉP Kártya vagy átutalás)
   - 2.2. Kérjük, hogy érkezésekor hozza magával minden foglalási dokumentumát.
   - 2.3. Az általunk megadott foglaló összege (általában a teljes díj 50%-a)nem tartalmazza a banki átutalási költséget, ez Önt terheli.
   - 2.4. Kérjük, hogy készpénzt levélben ne küldjön, ezt foglalóként nem írhatjuk jóvá.

3. Lemondási feltételek és lemondási díjak: 31 nappal az érkezés előtt díjmentes, 23-30 nappal érkezés előtt a foglaló összegének 50%-a, 15-22 nappal érkezés előtt a foglaló összegének 75 %-a, 14 napon belül való lemondás esetén, vagy ha a lemondás elmarad a foglaló teljes összege a kempinget illeti. Lemondási napnak azt a napot tekintjük, amikor az írásbeli lemondást kézhez kapjuk (e-mail, távirat, levél formájában).

4. Visszautalás: Lemondás esetén a befizetett előleget banki átutalással tudjuk visszafizetni. Az esetlegesen felmerülő lemondási díjjal csökkentett összeget utaljuk vissza. Helyszíni visszafizetés nem lehetséges. A visszautalás banki költsége a megrendelőt terheli.

5. Megrendelés módosítása, egyéb feltételek:
   - 5.1. Érkezés előtt megrendelés módosítása csak a kempinggel való egyeztetés - annak egyetértése - után lehetséges.
   - 5.2. Tartózkodás alatti módosítást nem áll módunkban elfogadni. Rövidítés esetében is, a megrendelt teljes időszak díja fizetendő. Hosszabbításra csak a kempinggel való egyeztetés - annak egyetértése - után lehetséges.

6. További fontos tudnivalók:
   - 6.1. A kemping házirendje fontos szabályokat tartalmaz, amelyeknek a betartása Önnek is kötelező. Megtalálható a web-oldalon, kérjük, szíveskedjen azt átolvasni.
   - 6.2.Felhívjuk figyelmét, hogy a kempingünk kapuja 23.00-tól 07.00 óráig - a kemping nyugalmának biztosítása érdekében - zárva van. Az éjszakai zárás, a teljes nyitva tartás alatt érvényes. A jelzett időszakban az érkezés és távozás, valamint a teljes gépjárműforgalom szünetel.
   - 6.3. Kérjük, hozza magával kutyája egészségügyi könyvét, pórázát valamint szájkosarát és olvassa el figyelmesen a kutyatartásra vonatkozó szabályokat.
   - 6.4. A kempingünkben apartman, mobilház, lakókocsi és bérsátor igénybevétele esetén kauciót kell fizetni.
   - 6.5. Felhívjuk figyelmét, hogy kempingünkben minimum 6 AMPER, maximum 16 AMPER áramcsatlakozást tudunk biztosítani.

7. Fennmaradó szállásdíj összegét, az esetleges többlet költségeket (pl. kutya díja, plusz személyek díja, stb.) valamint az idegenforgalmi adót, érkezéskor a kemping recepcióján kell kiegyenlíteni.

Szeretettel várjuk! Minden tőlünk telhetőt megteszünk majd azért, hogy nyugodt és kellemes nyaralása legyen!

2020.01.01.

A Szántódi Rév Kemping házirendje

1. A kemping területén csak bejelentett vendégek tartózkodhatnak. Látogató vendéget fogadni, csak a recepción történő bejelentés és engedélyezést követően 09.00 és 21.00 óra között, látogatójegy vásárlása ellenében lehetséges. Nyaralóvendégeink is a recepción kötelesek bejelentkezni, a személyazonosságuk igazolására szolgáló okmányaikat bemutatni, majd a bejelentkező nyomtatványokat kitölteni. A kemping részéről adott belépő kártyát, vagy karszalagot, jármű matricát, a be- és kilépéskor fel kell mutatni.

2. Mobilház, lakókocsi, bérsátor, parcella foglalás esetén, a szállást, vagy területet, az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, majd azokat az elutazás napján 10.00 óráig kell kontrollra bemutatni, majd elhagyni. Sátorhely esetén az érkezés 12.00-tól történik, annak elhagyása az elutazás napján 12.00-ig kell, hogy megtörténjen. Apartman esetén az érkezés 15.00-tól, átadás az elutazás napján 11.00-ig lehetséges. Amennyiben a vendég ezt nem teljesíti a megjelölt időpontig, úgy a kemping pótdíjat számol fel: 1-2 órás késés esetén a napi szállásdíj 50%-át, azon túl a napi szállásdíj 100%-át köteles a vendég megfizetni!

3. A recepció pénzkezelési nyitvatartási ideje: 08:00-22:00 Vendégeinknek ebben az időszakban van lehetősége fizetési kötelezettségeinek eleget tenni. A kempingünkben az előre fizetés a szokásos. A helyszínen előre kifizetett szolgáltatás annak későbbi lemondása esetén, visszafizetést nem áll módunkban teljesíteni.

4. A mosogatási, mosási feladatokat, a konyhai felszerelési tárgyak tisztítását és a konyhaműveleteket kizárólag az erre kijelölt helyen - a főzőkonyhában illetve annak hátsó mosogató részében – végezzék.

5. A kemping területén tüzet rakni, kizárólag az arra kijelölt helyen lehet, a recepció mellett kialakított két tűzrakó helynél. A tüzet, a program befejeztével - legkésőbb 22.45-kor - minden esetben el kell oltani. Grillezni a szálláshely mellett lehetséges, kérjük, tartsa be a tűzvédelmi szabályokat, vigyázzon környezetére!

6. Az apartmanokban, mobilházakban, a bérbe vett lakókocsikban, a bérsátrakban DOHÁNYOZNI TILOS! A kemping más területein, kérjük, tartsa be a kulturált dohányzás normáit. A csikkeket ne dobja el, helyezze a kihelyezett gyűjtőedényekbe.

7. Kérjük, felesleges hangoskodással, túlzott zenehallgatással, káromkodással, ne zavarja más vendégek nyugalmát. 23.00 – 07.00 óra között, kérjük az éjszakai pihenéshez szükséges csendet betartani és a járművek forgalmát szüneteltetni. Ebben az időszakban a nagykaput zárva tartjuk, csak gyalogos közlekedésre nyílik lehetőség.

8. A kemping területén a KRESZ szabályai érvényesek. A kemping egész területére érvényes sebességkorlátozást (20 km/h) kérjük betartani.

9. A mellékhelyiségeket, zuhanyzókat, főzőkonyhát, szíveskedjenek kulturáltan, energiatakarékosan használni, tisztán tartani. Kérjük, a kemping bejárata mellett található, zöld színű szemeteskonténerekbe helyezzék el a keletkezett szemetet. Kérjük, közreműködésüket a PED palackok és alumínium dobozok sárga színű konténerbe történő szelektív gyűjtésében! A főzőkonyhában az étel készítése után megmaradt elhasznált olajat, kérjük, öntse a helyiségben elhelyezett gyűjtőedénybe.

10. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük. A szándékos rongálás, vagy berendezési tárgyak eltulajdonítása, minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után.

11. A játszótéri játékok, sporteszközök egyéni felelősségre vehetők igénybe. A sporteszközöket a recepción adjuk ki. Az elvitt eszközöket, használat után vissza kell adni.

12. A gyerekek viselkedéséért szüleik, kísérőik, a pedagógus, csoportvezetők felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani. A közösségi helyiségeket kiskorúak egyedül nem használhatják. Kérjük a szülőket, kísérőket, hogy a gyerekeket mosdani, zuhanyozni, vagy illemhelyet használni, kísérjék el! A 18 éven aluliak, a vízi eszközöket csak szülői felügyelet mellett használhatják.

13. Kérjük, a strand területén fokozottan figyeljenek a rendre. Fürdőzés befejezését követően, törölközőiket, plédjeiket ne hagyják a strand területén.

14. A strand partszakaszáról horgászni - a fürdőzők biztonsága érdekében – éjjel-nappal TILOS! Kérjük, vegye igénybe az erre a célra kialakított horgászstégünket, melynek használati feltételeiről a recepción tájékozódhat.

15. Szigorúan tilos a fákba szöget verni, ágakat levágni.

16. A kemping, a vendég vagyontárgyaiban bekövetkezett károkért, az őrizetlenül, szabadon hagyott tárgyak eltűnéséért, nem vállal felelősséget. A vendég köteles a kemping felszerelési és berendezési tárgyait rendeltetés-szerűen használni. Az ezekben okozott kárért, a vendég kártérítési felelősséggel tartozik. Harmadik személy részére okozott kárért, a kemping nem felel. A kemping nem vállal felelősséget, elemi- és viharkárokért (jégeső, fakidőlés, lehulló ágak) tűz, a terrorista cselekmények okozta károkért.

17. A Balatonban fürdeni, csak saját felelősségre lehet. Kérjük, a vízmélységet vegyék figyelembe. Viharjelzés esetén - saját érdekükben – hagyják el a vízfelületet.

18. A kemping területének fűnyírását, - a vendégek pihenése és nyugalma érdekében - 09:00-12:00 illetve 14.30-16:00 között igyekszünk lebonyolítani.

19. A kemping területén büfé működik (kávé, sör, jégkrém) 07.00-22.00 közötti, mindennapos nyitva tartással.

20. A vendég panaszaival a kempingvezetőhöz fordulhat. A kemping vezetője és személyzete, minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani. A kemping házirendjét megszegőktől a kempingvezető megvonhatja a tartózkodási engedélyt és őket a kemping azonnali elhagyására szólíthatja fel. A kemping elhagyását megtagadó vendéggel szemben a kempingvezető hatósági intézkedést vehet igénybe.

Kérjük a fenti szabályok betartását, a nyugalmas nyaralás érdekében!

Kellemes pihenést kívánunk!

Állatok bevitele a kempingbe

Bármilyen állat, csak a recepciónál történt bejelentést követően vihető be a kemping területére, amennyiben ezt a kemping vezetése engedélyezi. Az állat ott tartózkodását fizetési kötelezettség terheli.

Az állatnak rendelkeznie kell a szükséges állatorvosi igazolásokkal, melyeket a vendég köteles érkezéskor a recepción bemutatni.

Kérjük, ügyeljen arra, hogy kedvence ne zavarja a többi vendég pihenését!

Az állat cselekedeteiért, a bejelentő személy tartozik felelősséggel (személyi sérülés, károkozás).

Állatok a közösségi helyiségekbe (fürdő-wc-konyha), strand területére és a Balatonba NEM vihetők be.

Kutyatartás szabályai

Kis-és nagydolgok…

Közös nyugalmunk érdekében…

Más kutyákkal…

Más emberekkel…

A kutya érdekében…

Köszönjük, hogy betartja a szabályokat!

Ne késlekedj, foglalj most szállást nálunk!