események

tEKINTSE MEG A

Program ajánlatainkat

Tovább >>

07-11.

jun

18. HARLEY-DAVIDSON OPEN ROAD FEST – EXTRÁKKAL FELSZERELVE! ALSÓÖRS

A 17. Harley-Davidson Open Road Fest számos újdonsággal, extrával kiegészített programsorozattal várja látogatóit, hogy idén még több élménnyel gazdagíthassák a fesztiválozókat. A Balaton körül motorozni, természeti és ember alkotta csodákat megnézni - hát nem ez a szabadság?

Bővebb információ: www.openroadfest.hu

1.

jul

35. BALATON ÁTÚSZÁS RÉVFÜLÖP

Táv: 5200 m, Időpont: 2017. július 1. (szombat), Jelentkezés helye: Révfülöp, labdarúgópálya. Ideje: 2017. július 1-én (szombaton), 6.45-11.45, Startolás: A révfülöpi kikötőből, folyamatos (7.30-12.00 között)

Bővebb információ: www.balaton-atuszas.hu

05-09.

jul

BALATON SOUND FESZTIVÁL 2017 ZAMÁRDI

Nem kérdés, a MasterCard Balaton Sound a legizgalmasabb nyári bulisorozatnak ígérkezik idén is. A recept egyszerű: vízpart, napsütés, holdvilágos éjszakák, koncertek, partyk, számos hazai- és idén minden eddiginél több világsztár.

Bővebb információ: www.sziget.hu/balatonsound

06-08.

jul

49. KÉKSZALAG, NEMZETKÖZI VITORLÁSVERSENY BALATONFÜRED

Kékszalag” verseny a legnagyobb hagyománnyal rendelkező tókerülő vitorlásverseny a Balatonon, az első versenyt 1934-ben rendezték. Útvonala: Balatonfüred – Balatonkenese – Tihany – Keszthely – Balatonfüred, távja 160 km. A második világháború óta a versenyt kétévente került megrendezésre, a Magyar Vitorlás Szövetség döntése értelmében a balatoni szalagversenyek ezentúl minden évben „Kékszalag” elnevezéssel kerülnek kiírásra.

Bővebb információ: www.kekszalag.hu

23-26.

aug

5. STRAND FESZTIVÁL - A BALATON RITMUSA

Olyan felléppőkkel mint példul John Newman, Bastille, Redfoo, Icona Pop, Punnany Massif, Wellhello, Halott Pénz, Kiscsillag és sokan mások.

Bővebb információ: http://strandfesztival.com

Ne késlekedj, foglalj most szállást nálunk!